Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2010 13:36 - Новият регионален координатор на ДСБ за Добричка област е инж. Ивайло Евдокимов
Автор: put Категория: Политика   
Прочетен: 1160 Коментари: 1 Гласове:
0



imageНа 26 май в Добрич бе проведено извънредно делегатско събрание на областната организация на политическата сила Демократи за силна България. По делегатски принцип присъстваха представители на всички общински организации – от Община Добрич, Добричка, Балчик, Каварна, Генерал Тошев и Тервел. Досегашният регионален координатор Георги Чунчуков заемаше и длъжността председател на общинското ръководство в Добрич.
В началото на събранието Георги Чунчуков направи кратък анализ за работата си като регионален координатор и предложи своето виждане за бъдещата работа на новоизбрания лидер. Георги Чунчуков припомни, че през текущият мандат ДСБ няма избран кмет в областта. Има три общински съветници – двама в Община Каварна и един в Добрич. На последните парламентарни избори „Синята коалиция” извоюва един депутатски мандат в Осми Добрички избирателен район - депутатът Венцислав Върбанов.
На този етап общински организации с шансове за избор на кмет в рамките на „Синята коалиция” или по-широка коалиция има единствено в Община Каварна в лицето на сегашния председател на общинския съвет д-р Евгени Чобанов. За избор на общински съветници ДСБ има шансове в Каварна, Добрич и Балчик. В общините Добричка, Генерал Тошево и Тервел шансове за избор на общински съветници ДСБ има в рамките на „Синя коалиция” плюс, т.е. като към сегашните партньори от СК се присъединят и земеделците от ЗНС – Личев, и от БЗНС – Пинчев, които имат областни и местни структури. В общините Шабла и Крушари нещата и процесите са непредсказуеми поради отсъствието на структури, заяви Чунчуков. Освен това можем да водим преговори с ВМРО, която има силна младежка структура с много инициативи. Времето до местните избори може да ни подскаже и възможност за коалиране с други партии, които да привлечем към „Синята коалиция”.
Избори се печелят когато има силна местна структура и силна общинска организация. Местна структура може да има, но ако тя не генерира инициативи и не извършва дейности в полза на обществото, тя няма да бъде забелязана, оценена и съответно подкрепена на избори. Може да има дейности и инициативи, но ако те са само в месеца преди изборите, в кампанията, ще се размият с инициативите на другите партии и отново няма да бъде забелязана, оценена и подобаващо подкрепена.
За регионален координатор на събранието бе предложена кандидатурата на инж. Ивайло Евдокимов, която бе приета единодушно от всички присъстващи.
Новоизбраният областен координатор Ивайло Евдокимов ще съвместява ангажиментите с председателския пост в ръководството на структурата на ДСБ в Община Добричка.
На извънредното събрание присъства Радан Кънев – член на националното ръководство на политическа партия Демократи за силна България.

Ивайло Евдокимов е на 41 години, завършил е Техническия университет „Ангел Кънчев” в Русе и се занимава с частен бизнес – търговия със селскостопанска техника. От 2004 г. е председател на организацията на ДСБ в Община Добричка. Ще търсим варианти за създаване на структури на ДСБ в общините Шабла и Крушари, където на изборите през 2009 г. резултатите бяха незадоволителни.
Първата ми задача като областен координатор ще бъде да започна разговори с партньорите от “Синята коалиция” за сътрудничество на предстоящите местни избори, заяви на събранието Ивайло Евдокимов. Двата вота през миналата година - за европейски и за национален парламент, показаха, че формулата “Синята коалиция” работи и трябва да продължим с нея. СП


Тагове:   новият,   област,


Гласувай:
0



1. анонимен - If you want to make $10-$150/hour and up to
11.01.2012 04:40
If you want to make $10-$150/hour and up to $3500/month of your free time working at
home part-time then this is the most important message you’re ever
going to read.

Here’s why:

“Businesses need ME! They’re paying me money – CASH – to a
36-year-old work-at-home mother to get my opinion.”

http://www.cash-reward-surveys.info/surveys.html

Guess what?

They also need YOU!

I’m not a marketing expert or a sales gal. In fact, I know very
little about business. But I do know exactly what I like and what
I don’t like. I know what products I would buy and what services
I would use.

Guess what? This is exactly what large companies are paying me
for. They need to know what their average customer needs and
wants. So these companies pay millions of dollars every month to
the average person. In return, the average person, myself
included, answers some questions and gives them their opinion.

You’ve got to try this out. Just click on the link below and
check it out yourself.

http://www.cash-reward-surveys.info/surveys.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: put
Категория: Политика
Прочетен: 151944
Постинги: 76
Коментари: 13
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930