Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2010 19:40 - Първа пресконференция на ДСБ в Добрич след изборът на ново ръководство
Автор: put Категория: Политика   
Прочетен: 1199 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.11.2010 19:42


imageПърва пресконференция на новоизбраното общинско ръководство на политическа партия ДСБ в Добрич бе проведена на 17 ноември т.г. Председателят на тъмносините Антония Кирова представи новият екип на партията пред добричките журналисти, като ги увери, че срещите с тях ще бъдат по чести. Тя запозна представителите на медиите с решенията проведеното през миналата седмица Седмото Национално събрание на ДСБ, както и с Декларация на ДСБ относно опасността ГЕРБ да предаде българските интереси в отношенията с Русия.
Кирова предостави и Резолюцията на Седмото Национално събрание на Демократи за силна България в която се казва, че ДСБ не могат да бъдат повече гарант на управлението на ГЕРБ, защото това е отговорност за реформаторска политика, която липсва. ДСБ ще продължим да подкрепяме действията на управляващите, когато те са в съответствие с нашите представи и програма за добро управление на страната. ДСБ започва подготовка за предстоящите президентски и местни избори през 2011 г. като дава мандат на Националното ръководство да постигане на национално споразумение със самостоятелно явяване на Синята коалиция на предстоящите президентски и местни избори в единен формат с основен противник БСП и сателитите й, и като реформаторска алтернатива на ГЕРБ, разширяване на СК с партии и организации, споделящи ценностите на реформаторската десница, ранно издигане на кандидати и определяне на процедури за постигане на единни кандидати на СК както за президентските, така и за местните избори.
Съвсем скоро общинското ръководство на ДСБ в Добрич ще проведе среща с местното ръководство на СДС във връзка с предстоящите два вота през 2011 година.
Заедно с общинският съветник от СДС Александър Алексиев ще бъде отправено питане в Общинския съвет за кметските служители в пенсионна възраст - Борис Спасов, Кольо Александров и други работещи пенсионери. Общинското ръководство на ДСБ преди няколко месеца бе отправило питане до кмета на Добрич, но полученият формален отговор не удовлетворява демократите.
Антония Кирова заяви пред журналистите, че в качеството си на общински съветник ще продължи да подкрепя решенията на местната власт, които са в полза на града.
До края на месец ноември на редовно общинско събрание на ДСБ ще бъдат връчени карти на 18 нови членове.

Ангел Радилов
Добрич.инфо



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: put
Категория: Политика
Прочетен: 151931
Постинги: 76
Коментари: 13
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930